A 2014 elején megnyitott feldolgozóüzemben hagyományos regionális receptúrák alapján, manufakturális módszerekkel készítünk saját márkás termékeket.
Kézműves tételeink – fokhagymás sült császár, konfitált oldalas, töltött dagadó, kocsonya csülökhússal, stb. – magas feldolgozottságú termékek, amelyek válogatott alapanyagokból, nagy szakmai tapasztalattal, igényes kézimunkával készülnek. A nemes alapanyagoknak és a hagyományos technológiának köszönhetően ezek a termékek magas minőséget képviselnek, megidézik a régi idők ízeit, illetve mentesek az allergén- és adalékanyagoktól.
A feldolgozóüzem kapacitása a következő
(napi bontásban):
Délelőtt:
- 40 félsertés,
- két negyed marha és két birka bontása kereskedelmi igények szerint
Délután:
- 500 kg töltelékárút,
- 200 kg füstölt árút,
- 100 kg főtt árút tudunk előállításani.
A feldolgozóüzem valamennyi vonatkozó HACCP követelménynek és előírásnak megfelel.