Feldolgozó üzem

A 2014 elején megnyitott feldolgozóüzemben hagyományos regionális receptúrák alapján, manufakturális módszerekkel készítünk saját márkás termékeket.

Kézműves tételeink – fokhagymás sült császár, konfitált oldalas, töltött dagadó, kocsonya csülökhússal, stb. – magas feldolgozottságú termékek, amelyek válogatott alapanyagokból, nagy szakmai tapasztalattal, igényes kézimunkával készülnek. A nemes alapanyagoknak és a hagyományos technológiának köszönhetően ezek a termékek magas minőséget képviselnek, megidézik a régi idők ízeit, illetve mentesek az allergén- és adalékanyagoktól.


A feldolgozóüzem kapacitása a következő
(napi bontásban):

Délelőtt:

  • 40 félsertés,
  • két negyed marha és két birka bontása kereskedelmi igények szerint

Délután:

  • 500 kg töltelékárút,
  • 200 kg füstölt árút,
  • 100 kg főtt árút tudunk előállításani.

A feldolgozóüzem valamennyi vonatkozó HACCP követelménynek és előírásnak megfelel.